09:00 – 09:10 OPENING CEREMONYSayganov S.A. – Rector of the North-Western State Medical University named after I.I. Mechnikov
Zhao Wey – Consul for science and technologies of General Consulate of People’s Republic of China
09:10 – 12:05 PLENARY SESSION
Moderator: Vasilyeva N.V.09:10 – 09:35 Report of the Head of Russian Centre for Desease Control
Popova A.Y. (to be appointed)
(Moskow, Russia) 25 min.09:35 – 10:00 COVID-19 control and prevention：China‘s practice.
George Fu Gao. Chinese Center for Disease Control and Prevention
(Beijing, China) 25 min.10:00 – 10:20 Practical work of the leading infectious hospital in the period of COVID-19 pandemic
(Saint Petersburg, Russia) 20 min.10:20 – 10:40 Effective Control of SARS-CoV-2 Transmission in Wanzhou, China
Yaoyue Hu, Ailong Huang.Chongqing Medical University
(Chongqing, China), 20 min.10:40 – 11:00 COVID-19 respiratory microbiome and concomitant infections
(Saint Petersburg, Russia) 20 min.11:00 – 11:20 Co-infection of influenza A virus and SARS-CoV-2
Ke Xu, Ke Lan. State Key Laboratory of Virology, Wuhan University
(Wuhan, China) 20 min.11:20 – 11:40 Mycoses and COVID-19
(Saint Petersburg, Russia) 20 min.